Ylläpito

Näitä kyläsivuja ylläpitävät Nukarin kylätoimikunta ja Nukarin koululaisten tuki ry (NKT)

Nukarin kylätuotteet

Lahjaideoita, itselle, kotiin, ystäville, nykyisille ja entisille nukarilaisille...

Kyläkirja
Irtotee
Postikortti
Postimerkki
Kyläkassi
Heijastin
Kylähuppari
T-paita

***

Katso lisätiedot "Nukarin tuotteet" sivulta! Myyntituloilla tuetaan kylätoimikunnan toimintaa.

Nukarin oma ryhmä Facebookissa!

Kylätoimikunta 2017

Jenni Sandberg
puheenjohtaja

jennis.jpg
Olen syntyperäinen nukarilainen joskin vietin 9 vuotta Helsinki-Kerava-akselilla vain palatakseni uudisrakentamisen merkeissä kotikylälle syksyllä 2009. Koulutukseltani olen matkailuvirkailija ja sittemmin HR-tradenomi.
Touhulla ja metelillä talomme täyttää itseni lisäksi aviomies ja neljä lasta. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa liikunnan parissa. Yhteisiä kiinnostuksen kohteita ovat myös matkustaminen ja osittain pakon sanelemana rakentaminen ja pihatyöt.

Nukarintie 81
05450 Nukari
puh. 040 842 8861
jennisandberg81(at)gmail.com
Heli Komulainen
varapuheenjohtaja

helir.jpg

olen sairaanhoitaja ja asunut Nukarilla vuodesta 2012 avomieheni ja kultaisennoutajan Renen kanssa. Viihdymme kylällä hyvin ja lyhyessä ajassa olemme tutustuneet kyläläisiin erilaisten tapahtumien, toimikuntien tai lenkkeilyn myötä. Tällä hetkellä itse toimin Nukarin kylätoimikunnassa varapuheenjohtajana ja ensiapuvastaavana, sekä Nukarin Hakan johtoryhmässä ja huvitoimikunnassa. Aktiivisuutta kylältä löytyy jos sellaiseen on kiinnostusta, kaikkeen toimintaan on ollut helppo mennä mukaan ja vastaanotto on ollut mukavaa. Joten rohkeasti mukaan vaan muutkin!


helirossi(at)hotmail.com
Paula Virolainen
rahastonhoitaja
paulav.jpg

Perheeseeni kuuluu mies ja Nukarin koulua käyvä 9-vuotias poika. Työskentelen Vantaalla elintarvikeyrityksessä tuotantovastaavana. Nukarille muutin 2 vuotta sitten Vantaalta ’väljemmille laitumille’. Kaipasimme paikkaan, jossa naapurit ovat lähellä – mutta kuitenkin koti-ikkunasta näkyy kaunis luonto. Nukarille muuton ratkaisivat myös aktiivinen kylätoiminta ja oma päiväkoti sekä koulu lähellä kotia. Harrastuksiini kuuluu oman talon myötä vahvasti pihan suunnittelu ja rakentaminen. Halusin mukaan kylätoimikuntaan tutustuakseni paremmin kylän ihmisiin.

Nukarintie 125A
05450 Nukari
puh. 050 384 1331
paula.virolainen(at)elisanet.fi

Heidi Ilola
sihteeri
Heidi-Ilola.JPG

Olen kotoisin Kirkkonummelta ja muuttanut Nukarille vuonna 2009 asuttuani välissä muutaman 

vuoden Helsingissä ja hetken Klaukkalassa. Perheeseeni kuuluu aviomies ja kaksi lasta. Olen koiraihminen ja liikun aktiivisesti Nukarin luonnossa. Tällä hetkellä kanssamme asustaa kaksi kääpiöpinseriä.
Luonnonläheisyys oli yksi niistä syistä, jotka saivat meidät valitsemaan Nukarin asuinpaikaksemme ja olemmekin viihtyneet täällä erittäin hyvin.


Esa Rahunen
jäsen
esar.jpg

Olen ensimmäisen polven Nukarilaisia, työskentelen tietotekniikan parissa päällikkötehtävissä Espoossa. Kohtuullisen työmatkan päästä on mukava tulla pääkaupunkiseudun kiireistä Nukarille maaseudun rauhaan. Harrastuksiini kuuluvat punttisali, pyöräily, matkailu ja musiikki, tosin soitanta on viime vuosina vaihtunut enemmän kuuntelun puolelle.

esa.rahunen(at)mb.net.fiTuomas Multala
jäsen
tuomasm_2.jpg

Muutin 2010 marraskuussa takaisin synnynseudulleni, asuttuani välissä 11 vuotta Espoossa. Perheeseeni kuuluu vaimoni lisäksi neljä lasta, joista kolme vanhinta ovat koululaisia Nukarin koulussa ja nuorin Nukarin päiväkodissa.

Töissä käyn Pitäjänmäellä Helsingissä ja vapaa-aika kuluu lähinnä lasten kanssa touhuillessa. Harrastuksiksi voi laskea säännöllisen epäsäännöllisen salibandyn ja kaukalopallon pelailun.

Airolantie 30
04390 Jäniksenlinna
puh. 0500 401 405
tmultala(at)gmail.comKirsi Oila
jäsen

kirsio.jpg
Muutimme Nukarille v. 2002 ja olemme viihtyneet mainiosti. Perheeseeni kuuluu mies, poika, koira ja kaksi kissaa. Koulutukseltani olen puutarhuri ja talon ostopäätökseen vaikuttikin Nukarin runsas luonnonkasvillisuus ja kaunis koski lähellä. Sydäntäni lähellä ovat mm. luonto moninaisuudessaan ja kaikki vanha, jolla on tarinansa kerrottavanaan; talot, tavarat, kylät, kuvat...

kirsi.oila(at)suomi24.fiKirsti Kosonen
jäsen

kirstik_2.jpg
Olen Kirsti, 39-vuotias neljän (3-8v.) lapsen äiti. Aikaisemmassa elämässäni olin lastentarhanopettajana Ruotsissa. Sittemmin vaihdoin alaa ja liihottelen maailmalla lentoemännän ominaisuudessa. Olen kotoisin Ähtäristä, ja ainoastaan poikamme on syntyperäinen Nukarilainen. Perheemme muutti tänne v. 2006. Harrastan koirieni lisäksi musiikkia, liikuntaa, parturintouhuja ja Martta-toimintaa.

Saukontie 46
05450 Nukari
puh. 040 736 3893
kirsti.kosonen(at)finnair.fi
Leena Tähkämö
jäsenleenat.jpg

Hei, olen neljännen polven nukarilainen, tai tarkan rajanvedon mukaan raalalainen. Suurimman osan 30-vuotisesta elämästäni olen asunut täällä maalaismaisemissa. Koen vahvasti juureni olevan täällä, vaikka työt ja opinnot ovat vetäneet maailmalle. Työskentelen sähkö- ja valaistustekniikan tutkijatohtorina Aalto-yliopistossa. Vapaa-aikaani vietän liikkuen, puutarhahommissa ja raivaten ja kunnostaen vanhaa maatalon pihapiiriä.

leena.tahkamo(at)gmail.comRitva Rahunen
jäsenritvar.jpg

Olen muuttanut Nukarille vuonna 1950. Vuosien varrella olen ollut koulun johtokunnassa jäsenenä sekä useamman vuoden Nousun rahastonhoitajana. Nyt eläkepäivillä harrastuksiini kuuluvat oman kotini ympäristöstä huolehtiminen puutarhatöineen, erilaiset kulttuuririennot ja käsityöt. Viihdyn erittäin hyvin Nukarin rauhallisessa ympäristössä, jossa palvelut kuitenkin ovat kohtuullisten matkojen päässä.
ritva.rahunen(at)kolumbus.fiTuula Lempinen
jäsen
Tuula-Lempinen.JPG

Olen Tuula Lempinen, syntyisin helsingistä, useamman paikkakunnan kautta Nukarille vuonna 2006 päässyt. Tietoliikennealalla olen tehnyt työuraani.
Harrastan käsitöitä, puutarhanhoitoa, matkustusta uintia ja pilatesta.
Teatteriin ja kaikenmaailman tapahtumiin piipahdan hyvin mielelläni.