Ylläpito

Näitä kyläsivuja ylläpitää Nukarin kylätoimikunta

Nukarin kylätuotteet

Lahjaideoita, itselle, kotiin, ystäville, nykyisille ja entisille nukarilaisille...

Kyläkirja
Irtotee
Postikortti
Postimerkki
Kyläkassi
Heijastin
Kylähuppari
T-paita

***

Katso lisätiedot "Nukarin tuotteet" sivulta! Myyntituloilla tuetaan kylätoimikunnan toimintaa.

Nukarin oma ryhmä Facebookissa!

Nukarin Haka

nuhalogomuokattu.jpg

Nukarin Haka on vuonna 1931 perustettu urheiluseura.

Urheilutoiminta keskittyy keväisin sekä syksyisin lasten maastojuoksuihin ja talvisin hiihtokilpailuihin. Pääurheilutapahtumana ovat maaliskuussa lumitilanteen salliessa järjestettävät Marian kisat, joihin osallistuu viestijoukkueita ja hiihtäjiä kunnan muista urheiluseuroista.

Syvänojan kierros järjestettiin muutaman vuoden tauon jälkeen jälleen syksyllä 2014 kaikille avoimena kuntohölkkätapahtumana.

Aikuisten kuntoliikuntaan on pyritty panostamaan sekä yhteislenkkien järjestämisellä että keväällä 2015 alkaneella aikuisten sisäpelivuorolla.

Lapsille Haka järjesti kesäkuussa 2014 kaksi viikkoa kestäneen liikuntakerhon Nukarin urheilukentällä. Positiivisen palautteen myötä kerhoa tullaan järjestämään jatkossakin.

Urheilun ja liikunnan lisäksi toimintaan kuuluu Hakan omistaman Nukarin Pirtin vuokraaminen ja ylläpito. Pirtillä järjestetään myös mm. avointa kyläkerhoa ja muita kaikille avoimia tapahtumia.

Kilpailuista ja tapahtumista tiedotetaan Facebookin Nukari ryhmässä, www.nukari.fi nettisivuilla ja Nurmijärven Uutisten yhdistyspalstalla.

Tietoa voi saada myös sähköpostitse. Mikäli haluat mukaan listalle, ilmoitathan oman sähköpostiosoitteesi Nukarin Hakan sähköpostiin Nukarin.Haka(at)gmail.com.

Jos sinulla on toiveita seuran toimintaan liittyen tai olisit halukas vetämään esimerkiksi liikuntakerhoa, ole rohkea ja ota yhteyttä!